За големи

         Начало на следващ курс: 11.07.2021г.

     Модна агенция “VIP Fashion Group” организира професионални курсове за модели и фотомодели. Целта е откриването на нови лица и тяхното професионално обучение в сферата на модния бизнес – моделска походка, сценично поведение, позиране, фотосесии, хореография, начин и стил на обличане, поддържане на външния вид (фризури, фитнес програми, диетични програми и др.), теоретични познания и др.

      Обучават се единствено и само млади талантливи младежи, които имат необходимия потенциал за бъдеща кариера в модния бранш. Чрез предварителни срещи и разговори с кандидатите се селектира малка група, която се обучава при изключителни условия, по специална програма. Основният курс на занимания протича в рамките на два месеца – два пъти седмично (събота и неделя) по 1 астрономически час.

     Успоредно с обучението курсистите заснемат модна фотосесия с професионален фотограф. Обучението завършва с финално ревю, на което кандидат-моделите получават диплом за завършен професионален курс за модели и фотомодели. След завършването на курса кандидатите се разделят на фотомодели, модели или рекламни лица, като се има предвид резултатът от обучението и модната фотосесия. Моделите показали най-голям потенциал ще бъдат включени в сайта на Агенцията с професионална фотосесия.

 

 

Изисквания
•    Момичета и момчета на възраст между 14 до 25г.
•    Собствен стил, чар и непринуденост, приятен външен вид
•    Увереност и желание за професионално развитие
•    Лоялност и коректност

За информация и записвания:
В офиса на Агенция VIP Fashion Group на адрес:
гр. Варна Ул. „Цар Симеон І” №32 ,ет. 6,
телефони(+359) 899 900 956