За големи

върнете се обратно

BeFunky-collage (2)

Начало на следващ курс: 18.03.2024г.

  Модна агенция “VIP Fashion Group” организира професионални курсове за модели и фотомодели, с цел   откриването на нови лица, тяхното професионално   обучение, развитие и усъвършенстване на творческия им   потенциал, както и осигуряване на реализация в сферата   на модния бизнес и сценичните изкуства. Курсът включва   обучение в : моделска походка, сценично поведение,   позиране пред видеокамера и фотообектив, елементи на   хореография по време на модни дефилета, поведение в   обществото и умение за изяви пред публика. Част от   обучението е насочено към здравословното хранене и   спорт, които са неизменна част от поддържането на   перфектен външен вид.

     По време на курса е застъпено и изучаването на основните стилове в облеклото, актуалните модни тенденции на грима и прическите, както и етикет и протокол на обличане при различни поводи. Програмата включва и теоретични лекции на тема инфлуенсърство и възможности за изграждане на успешни и печеливши профили в социалните мрежи.

BeFunky-collage (3)

    Курсът се води от професионални модели с множество изяви на модния подиум, инфлуенсъри, фотографи,   коафьори, гримьори и модни експерти.
Обучението е подхоящо за младежи на възраст между 13   и 27 години, които имат желание да развият своя   творчески и артистичен потенциал и да намерят   реализация в сферата на модата, сценичните изкуства и рекламата.Чрез предварителни срещи и разговори с кандидатите се селектира малка група, която се обучава   при изключителни условия, по специална програма. Основният курс на занимания протича в рамките на три месеца – веднъж седмично (неделя) по 2 астрономически   часа.

    Успоредно с обучението курсистите заснемат студийна модна фотосесия с професионален фотограф. Курсът завършва с финално модно ревю, на което се връчват и дипломите за професионални модели и фотомодели. След завършването на курса кандидатите се разделят на фотомодели, модели или рекламни лица, като се има предвид резултатът от обучението и модната фотосесия. Моделите показали най-голям потенциал ще бъдат включени в сайта на Агенцията с професионална фотосесия.

Изисквания
•    Момичета и момчета на възраст между 13 и 27г.
•    Собствен стил, чар и приятен външен  вид

•    Увереност и желание за професионално развитие

•    Лоялност и коректност

За информация и записвания:
В офиса на Агенция VIP Fashion Group на адрес:
гр. Варна Ул. „Цар Симеон І” №32 ,ет. 6,
телефони(+359) 899 900 956

                    (+359) 878 551 105