Bulgarian

image_1
Модна и ивент агенция VIP Fashion Group е създадена през 2005 г. от г-жа  Мира Матеева с централен офис в гр. Варна. Професионалният екип на агенцията е специализиран в организирането на светски събития, модни форуми, шоу спектакли, конкурси за красота, PR кампании, курсове за модели и фотомодели, промоции и презентации, както и други събития, съобразени изцяло с желанието на клиента.

Към Агенцията работят над 60 професионални модели и фотомодели, както и екип от коафьори, гримьори и фотографи. От създаването си, агенция VIP Fashion Group е организатор на над 400 модни дефилета, представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери. Наши модели са избирани за рекламни лица на множество брандове, както и за участия в рекламни фотосесии, телевизионни реклами, музикални клипове и филмови продукции. Агенцията е продуцент и организатор на едно от най-бляскавите модни събития в България – ежегодния ФЕСТИВАЛ НА МОДАТА И КРАСОТАТА, както и на престижния конкурс за красота – МИС ВАРНА.

Агенция VIP Fashion Group разполага и с екип от добре обучени промоутъри и супервайзори,  а дългогодишният ни опит в организирането и провеждането на различни промоционални кампании  ни превърна в предпочитан партньор за нашите клиенти.

Собственичката на агенцията – Мира Матеева и екипът и са носители на множество престижни награди за мода, лайфстайл и бизнес, сред които „Модна и ивент агенция на България за 2020г.“, получена на престижните ежегодни награди – Code Fashion Awards в гр София.

Благодарение на професионалния ни подход, коректността и перфекционизма в работата ни, сред партньорите, които ни се доверяват са: Delta Planet Mall, Grand Mall Varna , Varna Mall, Хидрострой, Corset, Planet Club, Christian of Roma, Biologique Recherche, REFAN, Lumene, Code Fashion TV, IS Auto, Bohemia, SSG, Призма, Гранд Хотели – Банско и Свети Влас и много други.

Възможни опции за работа с нас:

1. Организиране на промоции, презентации и раздаване на рекламни материали /флаери и брошури/.
Нашата дългогодишна работа в организирането и провеждането на промоции ни убеди, че сформирането на професионален и добре обучен промоекип е от първостепенна важност за успеха и ефективността на рекламното събитие. Агенция VIP Fashion group разполага с професионално подготвени хостеси и мотивирани супервайзери, готови да представят Вашия продукт или услуга по най-добрия начин на потенциалните Ви клиенти. В Агенцията работят над 50 професионално обучени промоутъри /момичета и момчета/. Ето защо вие може да сте сигурни, че промоцията на Вашата фирма ще бъде организирана и проведена професионално и ще постигне максимален ефект.

2. Организиране на събития .
Агенция Vip Fashion Group може да се ангажира с цялостното организиране и провеждане на желаното от ВАС събитие което включва в себе си:
* Избор на място
* Изработка на индивидуална украса
* Изработка на покани специално за събитието
* Сценарий специално за събитието
* Сценография (сцена, декор) за събитието
* Осигуряване на подходящо осветление за събитието
* Озвучаване и подбор на подходяща музика (професионален DJ)
* Осигуряване на професионален водещ за вашето мероприятие
* Шоу програма, съобразена с характера на събитието
* Осигуряване на професионално видео заснемане
* Осигуряване на професионален фотограф за снимки
* При желание от Ваша страна – предварителен PR и медийно отразяване на събитието
* Кетъринг

За да направим заедно, нещо интересно и нестандартно, ние ще се съобразим с всяко Ваше изискване и виждане, свързано с общия ни проект. Нашите специалисти ще Ви консултират по всички въпроси, които Ви интересуват. Професионалният ни екип може да изпълни всяко Ваше желание. През последните няколко години Агенция VIP Fashion group е организирала едни от най-изисканите светски събитията в Североизточна България. Екипът ни е бил ангажиран по повод откриването на: Делта Планет Мол, Пфое МОЛ, МОЛ Варна, Ориндж Фитнес, Тренировъчно Голф Игрище /Аспарухово/, магазините ЕTERE и Роси Котюр, верига заведения Планет клуб, както и по много други поводи.

3. Модни събития
В Агенцията работят над 60 професионални модели и фотомодели, както и екип от коафьори, гримьори и фотографи. От 2005 г. агенция VIP Fashion group е организирала над 400 модни дефилета представяйки колекциите на най-известните родни и световни дизайнери. Организатори сме на най-престижния конкурс за красота в региона „МИС ВАРНА” , който се провежда на изключително високо ниво, а също така и на ежегодното модно събитие „Фестивал на Модата и Красотата”, което е ненадминато по своята грандиозност и класа.

Опции:
* Организиране на модно дефиле.
* Организиране на конкурс за красота.
* Организиране на светско събитие.
* Възможност за наемане на наш модел за рекламно лице на Вашия продукт или марка.
* Възможност за наемане на наши модели като хостеси за Вашето изискано събитие.
* Възможност за реклама на Вашия продукт, марка или фирма в някои от събитията, които Агенцията ни организира.

Залагайки на професионализъм и класа, блясък и стил VIP Fashion Group се превърна в една от водещите модни и ивент агенции в България.

Повече информация относно дейността ни може да получите от:   « тук »